Produk Anyar

  • 2023 méwah jeung anggun hiasan kulit beureum palastik kosong runtuyan wadah kosmetik Natal

    2023 hiasan kulit beureum méwah sareng anggun...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

  • gelombang cai rengse Natal bungkusan kosmetik set pikeun wadahna Blush magnét sarta tabung lip gloss

    gelombang cai rengse bungkusan kosmetik Natal ...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

  • hiasan kulit Barbie pink bungkusan kosmetik kosong oem méwah borongan

    hiasan kulit barbie pink packagi kosmetik ...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

  • kotak kosmetik plastik warna biru sareng pink pikeun eyeshadow bulu mata atanapi Blush

    kotak kosmetik plastik warna biru sareng pink pikeun ey ...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

  • transparan sakura pink tunggal blush bungkusan bentukna béda logo custom

    transparan sakura pink bungkusan blush tunggal ...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

  • 2023 bentuk haté kontur Blush iteuk tube kosong lip balm iteuk wadahna

    2023 bentuk haté kontur Blush iteuk tube kosong ...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

  • hot stamping jelas eyeshadow palette packing kosong warna semi transparan

    hot stamping jelas eyeshadow palette packing e ...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

  • Percetakan 3D tina tutup, percetakan layar sutra 1 warna dina awak botol

    Percetakan 3D tina tutup, 1-warna layar sutra pri ...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

  • Teddy biruang wadah lipgloss rounded bentukna pasagi tembus karét cet matte

    Teddy biruang wadah lipgloss rounded pasagi sh ...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

  • warna caang concealer lip gloss tube kalawan sikat badag applicator badag

    warna caang concealer lip gloss tube kalawan badag ...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

  • méwah logam Blush kompak tutup gelombang cai kosong kalawan loop konci

    méwah logam Blush kompak gelombang cai kosong ...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

  • kulit kosong palette eyeshadow pasagi 9 Panci panutup jelas

    kulit kosong palette eyeshadow pasagi 9 panci c ...

    Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

Nyarankeun Produk

2023 méwah jeung anggun hiasan kulit beureum palastik kosong runtuyan wadah kosmetik Natal

2023 hiasan kulit beureum méwah sareng anggun...

Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

gelombang cai rengse Natal bungkusan kosmetik set pikeun wadahna Blush magnét sarta tabung lip gloss

gelombang cai rengse bungkusan kosmetik Natal ...

Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

hiasan kulit Barbie pink bungkusan kosmetik kosong oem méwah borongan

hiasan kulit barbie pink packagi kosmetik ...

Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

kotak kosmetik plastik warna biru sareng pink pikeun eyeshadow bulu mata atanapi Blush

kotak kosmetik plastik warna biru sareng pink pikeun ey ...

Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

transparan sakura pink tunggal blush bungkusan bentukna béda logo custom

transparan sakura pink bungkusan blush tunggal ...

Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

2023 bentuk haté kontur Blush iteuk tube kosong lip balm iteuk wadahna

2023 bentuk haté kontur Blush iteuk tube kosong ...

Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

hot stamping jelas eyeshadow palette packing kosong warna semi transparan

hot stamping jelas eyeshadow palette packing e ...

Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

Percetakan 3D tina tutup, percetakan layar sutra 1 warna dina awak botol

Percetakan 3D tina tutup, 1-warna layar sutra pri ...

Warna Customizable Item #16 MOQ 10000pcs Bahan AS, ABS, PS, AS + ABS FOB Port Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén nu merlukeun.Percetakan logo Customizable Surface Finishing Customizable OEM Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.Sampel Sadia waktos Pangiriman Numutkeun kuantitas jeung permukaan pagawean 20 nepi ka 35 poé Packagin ...

WARTA

  • Selamat atas relokasi perusahaan kami ke gedung pabrik baru

    Ucapan Wilujeng Wengi dina relokasi pabrik Shantou Bmei Plastic Co., Ltd. ka lokasi anyar!Sanggeus sataun persiapan, dina 5 Désémber 2023, pausahaan dipindahkeun ti No 5 Jinsheng 8 Jalan, Jinping District, Kota Shantou ka No 59 Jinhuan Jalan Kulon, Distrik Jinping ...

  • Pameran Review |Cosmopack Asia Hong Kong 2023

    Cosmopack Asia&BMEI PACKAGE Pameran Cosmopack asia ka-26 dilaksanakeun dina 14 Nopémber 2023 di Hong Kong Asia Expo Center.Saatos tilu taun pandémik, Pameran Kaéndahan Asia Pasifik parantos uih deui ka Hong Kong, sareng kami nyangking sababaraha produk sareng séri énggal pikeun ilubiung dina ieu ...

  • BMEI di Cosmopack Asia 2023

    BMEI di Cosmopack Asia 2023 Ngantosan anjeun

  • ngeunaan-2
  • ngeunaan-3
  • ngeunaan-4
  • ngeunaan-1