Tentang Kami

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shantou Bmei Plastic Co., Ltd. diadegkeun dina 2014, mangrupikeun produsén profésional dina bungkusan Kosmétik.

Produk kaasup: Kasus kompak, kasus eyeshadow, kasus bubuk leupas, lipgloss & mascara tube, tube eyeliner, tube lipstik, jeung saterusna.

Urang nyadiakeun konsumén jeung runtuyan téhnik pelengkap pikeun produksi.stamping panas sapertos, layar sutra, percetakan transferable panas sarta las ultrasonic.

Kami geus terpadu sagala prosés produksi tina bahan baku kana produk rengse, kaasup suntik molding, niupan molding, vakum plating, lacquering UV, touch.We lemes geus miboga pangalaman euyeub ku ngembangkeun pikeun taun.Boga tim produksi anu terampil, sareng sistem pamariksaan kualitas sareng jasa.

produk urang geus diékspor ka Asia Kidul jeung Wétan Tengah jeung saterusna.Sarta ogé populér di imah jeung di mancanagara.Bmei ngarepkeun gawé bareng sareng anjeun, sareng nyiptakeun masa depan anu cemerlang babarengan.

Hormat kami

Kami ogé ngagaduhan SERTIFIKAT SISTEM MANAJEMEN ISO 45001 Kaséhatan & Kasalametan, SERTIFIKAT SISTEM MANAJEMEN LINGKUNGAN ISO9001, SERTIFIKAT SISTEM MANAJEMEN KUALITAS ISO9001.

ngeunaan (2)

ngeunaan (3)

ngeunaan (4)

Keunggulan Kami

Jenis bisnis kami nyaéta Produsén & Perusahaan Dagang sareng bagan di handap ieu nyaéta kapasitas produksi sareng Mesin Produksi kami

1.Kapasitas Produksi
Ngaran Produk Kapasitas Jalur Produksi Unit Sabenerna Dihasilkeun (Taun Saméméhna)
Kasus bubuk kompak 1200000 Potongan Per Bulan 6000000 Potongan
Panon Kalangkang Case 1200000 Potongan Per Bulan 6000000 Potongan
Kasus bubuk leupas 1000000 Potongan Per Bulan 5000000 Potongan
Tabung Lipstik 1000000 Potongan Per Bulan 5000000 Potongan
Tabung Lip Gloss 1000000 Potongan Per Bulan 5000000 Potongan

ngeunaan (5)

ngeunaan (7)

ngeunaan (8)

ngeunaan (9)

2. Mesin Produksi
Ngaran Mesin Merk & Modél No. kuantitas Jumlah Taun (s) Dipaké Kaayaan
Warna Campur Mesin SHIYE / 50E 12 6 Bisa ditarima
Mesin Injeksi 1 SUNBUN/1380J6 31 3 Bisa ditarima
Mesin Injeksi 2 HAITIAN / PL1600J 15 4 Bisa ditarima
Sutra semi-otomatis
Mesin nyitak
LUEN HOP / SYK1 13 5 Bisa ditarima
Percetakan Sutra Otomatis
Mesin
Taya Émbaran 1 2 Bisa ditarima
Panas Stamping Mesin Taya Émbaran 10 4 Bisa ditarima
Mesin Percetakan 3D Taya Émbaran 1 6 Bisa ditarima
Mesin Coét YINGDA 15 3 Bisa ditarima
Mesin ultrasonik XIEYOU 8 3 Bisa ditarima
Robot Dispensing
Dispenser
Taya Émbaran 8 4 Bisa ditarima
Mesin Kuku Blunt Taya Émbaran 10 4 Bisa ditarima
3. Nguji Mesin
Ngaran Mesin Merk & Modél No. kuantitas Jumlah Taun (s) Dipaké Kaayaan
Detektor bocor hawa Taya Émbaran 1 1 Bisa ditarima
Drying Box Taya Émbaran 1 1 Bisa ditarima