Warta

  • Selamat atas relokasi perusahaan kami ke gedung pabrik baru

    Selamat atas relokasi perusahaan kami ke gedung pabrik baru

    Ucapan Wilujeng Wengi dina relokasi pabrik Shantou Bmei Plastic Co., Ltd. ka lokasi anyar!Sanggeus sataun persiapan, dina 5 Désémber 2023, pausahaan dipindahkeun ti No 5 Jinsheng 8 Jalan, Jinping District, Kota Shantou ka No 59 Jinhuan Jalan Kulon, Distrik Jinping ...
    Maca deui
  • Pameran Review |Cosmopack Asia Hong Kong 2023

    Pameran Review |Cosmopack Asia Hong Kong 2023

    Cosmopack Asia&BMEI PACKAGE Pameran Cosmopack asia ka-26 dilaksanakeun dina 14 Nopémber 2023 di Hong Kong Asia Expo Center.Saatos tilu taun pandémik, Pameran Kaéndahan Asia Pasifik parantos uih deui ka Hong Kong, sareng kami nyangking sababaraha produk sareng séri énggal pikeun ilubiung dina ieu ...
    Maca deui
  • BMEI di Cosmopack Asia 2023

    BMEI di Cosmopack Asia 2023

    BMEI di Cosmopack Asia 2023 Ngantosan anjeun
    Maca deui
  • Lukisan minyak dina bungkusan makeup

    Lukisan minyak dina bungkusan makeup

    Make-up, Ieu bisa dipaké pikeun ngarangkep kageulisan.Jeung, lukisan minyak, Ieu bisa dipaké pikeun pak makeup jeung bungkusan.Nalika pakét makeup nyumponan lukisan minyak, Éta bakal leres, Pasang seni sareng roman dina ransel anjeun, Praktis, hiasan sareng portabel.Lukisan minyak dina kasus eyeshadow Ieu pai minyak ...
    Maca deui
  • tabrakan antara matte na surfaces caang dina pakét kosmetik

    tabrakan antara matte na surfaces caang dina pakét kosmetik

    Dinten ayeuna, kuring hoyong ngenalkeun séri bungkusan kosmétik énggal - séri palapis semprot gradién, anu nunjukkeun kaanggunan sareng asmara ka ekstrim.Desain na diideuan ku tabrakan antara matte na surfaces caang, Éta matte tur caang, lemes jeung teuas, kawas ngimpi.Anu mimiti, urang ...
    Maca deui
  • tabung lipgloss lucu sareng dua téknologi

    tabung lipgloss lucu sareng dua téknologi

    Dinten abdi hoyong ngenalkeun tube lipgloss pisan lucu, nu ogé bisa dipaké salaku tube mascara atanapi concealer tube, sabab sirah sikat na bisa ngaropéa tur diganti.Awak botol produk ieu geus undergone lapisan prosés cet karét sanggeus suntik molding warna padet, lajeng log ...
    Maca deui
  • Pameran Review |Ékspo Kaéndahan Cina (Shanghai) 2023

    Pameran Review |Ékspo Kaéndahan Cina (Shanghai) 2023

    CBE&BMEI PACKAGE Tanggal 12 Méi, 27th CBE China Beauty Expo 2023 diluncurkeun sacara megah di Shanghai New International Expo Center.Expo lumangsung salila tilu poé (Mei 12-14) jeung muka panto "kaéndahan" pikeun pembeli profésional sarta datang ti 80 nagara jeung wewengkon.Shanto...
    Maca deui
  • Bungkusan kosmetik Cina tetep kuat

    Bungkusan kosmetik Cina tetep kuat

    Dijieun di Cina geus salawasna maénkeun peran pivotal di dunya.Dina industri kosmétik, produksi bahan bungkusan Cina ogé boga kakuatan pisan kuat.Li Hongxiang ti HCP Xingzhong Group sakali ngomong blak-blakan: "Dina segi bahan bungkusan, Cina mangrupikeun pangkuatna di dunya.&...
    Maca deui
  • Cosmex 7-9 Nopémber 2023, Bitec, Bangkok

    Cosmex 7-9 Nopémber 2023, Bitec, Bangkok

    Urang bakal aya di dinya!(BMEI) Produsén utama alat produksi kosmetik, bungkusan, sareng panyadia ladenan ODM/OEM bakal ngumpul di COSMEX 2023 pikeun pendak sareng 10,000 ahli industri kageulisan ASEAN pikeun ngagungkeun kaéndahan anu leres dina karagaman sareng nyetél standar. kanggo sukses kolektif...
    Maca deui
  • Urang bakal aya ogé

    Urang bakal aya ogé

    Keusikan kosmetik sareng alat bungkusan dipidangkeun dina Pameran Dagang PPMA.PPMA Show taun ieu, anu bakal diayakeun di NEC di Birmingham ti Séptémber 26–28, 2023, mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun diajar ngeunaan inovasi bungkusan, formulasi produk, sareng tren pasar anu muncul.Kosmétik sareng ...
    Maca deui