Kasus bubuk leupas

  • garis bulu bubuk iteuk bungkusan palastik hairliner kalangkang bubuk wadahna jar

    garis bulu bubuk iteuk bungkusan palastik hairliner kalangkang bubuk wadahna jar

    Ieu mangrupikeun kotak bubuk rambut anu sederhana, sareng fitur unikna nyaéta aya komponén leutik dina panutupna, anu bakal katingali saé upami digabungkeun sareng karajinan.

  • 4g plastik wadahna bubuk pencét kosong sareng sikat pikeun garis rambut

    4g plastik wadahna bubuk pencét kosong sareng sikat pikeun garis rambut

    Ieu mangrupikeun kotak bubuk rambut leutik sareng portabel kalayan kapasitas sakitar 4g.Mibanda sikat di luhur jeung handap, kitu ogé eunteung, sahingga pohara merenah.

  • 5g bubuk rambut iteuk bungkusan bubuk hairline kalayan bolu ngawangun bullet

    5g bubuk rambut iteuk bungkusan bubuk hairline kalayan bolu ngawangun bullet

    Ieu mangrupikeun bungkusan iteuk bubuk rambut énggal kalayan desain silinder, diwangun ku dua lapisan.Lapisan luhur dipaké pikeun loading bahan, sarta lapisan handap ieu dilengkepan bullet husus ngawangun bolu powder puff, nu pisan leutik tur merenah pikeun mawa.

  • pasagi longgar setting bubuk bungkusan

    pasagi longgar setting bubuk bungkusan

    Ieu mangrupikeun kotak bubuk setting anu sederhana sareng elegan kalayan tutup anu puteran.Awak botol transparan sareng kapasitasna sakitar 10g.Kasus bubuk leupas ieu aya dina dua jinis kompartemen jero, hiji nyaéta bolong elastis sareng posisi puff bubuk, sareng anu sanésna nyaéta jinis bolong plastik.Henteu paduli mana anu anjeun pilih, aranjeunna sadayana dikembangkeun ku profésional pikeun nyegah bocor bubuk.

  • frosted palastik pink jar krim kosmetik jeung tutup pérak

    frosted palastik pink jar krim kosmetik jeung tutup pérak

    Ieu mangrupikeun toples kosmetik kapasitas ageung kalayan tutup spiral sareng haliber anu ageung pisan.Cai mibanda kapasitas nepi ka 100ml.Produk ieu nganggo bahan PP premium, ku kituna hargana ogé bakal kawilang murah.Éta cocog pikeun kotak krim raray, kaléng susu awak, kotak pilem rambut sareng produk sanésna.

  • 20 gr bubuk leupas jar bungkusan kosmetik buleud

    20 gr bubuk leupas jar bungkusan kosmetik buleud

    Ieu kasus bubuk leupas anu éndah, kalayan awak botol transparan sareng tutup puteran anu éndah.Desainna basajan pisan, berehan, sareng éndah.Alatan ukuran badag kotak bubuk leupas ieu, kalawan kapasitas ngeunaan 20g, éta dilengkepan layar sifter plastik transparan.Kuantitas pesenan minimum nyaéta 6000, sareng anjeun tiasa ngaropea karajinan sareng warna.

  • lip scrub wadahna longgar bubuk mini jar 1,5g

    lip scrub wadahna longgar bubuk mini jar 1,5g

    Ieu wadahna bubuk leupas kalayan kapasitas kira-kira 1.5ml, tapi alatan awakna deet, éta ogé cocog pisan pikeun nyabut sifter tur dipaké salaku botol krim atawa lip toples jar.Salami kuantitas pesenan minimum ngahontal 6000, kami tiasa nyayogikeun warna, mérek dagang, sareng jasa sanés pikeun ngabantosan anjeun nyiptakeun produk anu nyugemakeun anjeun.

  • 2g kosmetik mini sampel pot jar pikeun glitter

    2g kosmetik mini sampel pot jar pikeun glitter

    Ieu mangrupikeun kotak bubuk bayangan panon mini.Éta silinder, sareng tutupna spiral.Kapasitas maksimum nyaéta ngeunaan 3g.Dilengkepan tabung jero plastik khusus, sareng tabung jero ieu tiasa nyuhunkeun jumlah liang sirkular anu ngaropéa.Sakabéh produk dihasilkeun ngagunakeun bahan baku kualitas luhur, kalayan bentuk saeutik tur bahan pangsaeutikna dipaké, jadi hargana ogé bakal pisan affordable.

  • jar kosmetik 3g wadah bubuk leupas buleud

    jar kosmetik 3g wadah bubuk leupas buleud

    Ieu mangrupikeun kotak bubuk leupas leutik kalayan kapasitas sakitar 3g.Dilengkepan shifter plastik PP kualitas luhur pikeun dimeunangkeun bubuk gampang, tangtosna, anjeun ogé tiasa milih henteu nganggo aksésori ieu.Botol sampel ieu geus diolah kalawan éfék matte, sarta tutup dicitak kalawan pola caang maké téhnologi percetakan 3D.

  • Korea panas bubuk leupas jar palastik kapasitas badag

    Korea panas bubuk leupas jar palastik kapasitas badag

    Ieu mangrupikeun kotak bungkusan kosmetik kalayan kapasitas kirang langkung 15g, anu bentukna poligonal.Pikeun produk ieu, urang gaduh spésifikasi séjén tapi penampilan pisan sarupa.Kuantitas pesenan minimum nyaéta 8000, sareng conto gratis disayogikeun, tapi anjeun kedah mayar biaya pengiriman nyalira.Sanggeus ngahontal kuantitas urutan minimum, urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng kelir produk ngaropéa, mérek dagang dicitak, épék permukaan ngaropéa, sarta jasa lianna.

  • méwah pérak luhur kasus bubuk bungkusan makeup

    méwah pérak luhur kasus bubuk bungkusan makeup

    Ieu mangrupikeun kotak krim wajah kalayan kapasitas sakitar 10g.Penampilanna katingalina méwah pisan, siga inten.Sakabéh produk dihasilkeun ngagunakeun AS / bahan ABS, teu bahan acrylic.Nanging, upami paménta anjeun luhur, kami ngagaduhan kamampuan ngabantosan anjeun ngarobih produk ieu janten bahan akrilik.Kukituna, upami anjeun ngagaduhan kabutuhan, anjeun tiasa ngahubungi kami sabab kami mangrupikeun produsén bungkusan kosmetik profésional.

  • Bentuk octagonal Patch makeup wadah bubuk leupas

    Bentuk octagonal Patch makeup wadah bubuk leupas

    Ieu kotak bubuk leupas octagon.Tutupna henteu datar, tapi tiasa ditutupan atanapi ditempelkeun sareng bentukna ogé octagon.Kapasitasna kirang langkung 5g kalayan ayakan batin.Produkna ngagaduhan rupa-rupa kagunaan tanpa larangan.Sateuacan ngahasilkeun jumlah anu ageung, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun ngirim conto pikeun uji kasaluyuan pikeun mastikeun yén produkna tiasa dianggo kalayan aman sareng percaya diri.