Puseur produk

2023 méwah jeung anggun hiasan kulit beureum palastik kosong runtuyan wadah kosmetik Natal


  • barang:#35
  • Rincian produk

    Tag produk

    kjjhg (1)

    Warna

    Bisa disaluyukeun

    Barang

    #35

    MOQ

    10000pcs

    Bahan

    AS, ABS, PS, AS + ABS

    Pelabuhan FOB

    Shantou, Guangzhou jsb, sagala port séjén anjeun merlukeun.

    Percetakan logo

    Bisa disaluyukeun

    Permukaan Finishing

    Bisa disaluyukeun

    OEM

    Konsumén tiasa gaduh produk unik anjeun, sabab kami nyayogikeun jasa pinuh tina desain bungkusan, pembuatan kapang, kontrol produksi salaku waktos anu paling pondok.

    Sampel

    Aya

    Waktos pangiriman

    Numutkeun kuantitas sareng permukaan pagawean 20 dugi ka 35 dinten

    Bungkusan

    Kantong OPP, Papan Busa Gelombang; Dina bungkusan Karton (ukuran: 45 * 32 * 28cm)

    pangmayaran

    40% deposit, 60% kasaimbangan dibayar saméméh kiriman.

    DSC_9743_副本
    DSC_9718_副本
    DSC_9741_副本
    DSC_9756_副本
    kjjhg-21
    dfytrfg (3)
    kjjhg (2)
    dfytrfg (5)

    1.KESEHATAN PEKERJAAN &•SISTEMSERTIFIKASI MANAJEMEN Kasalametan
    2.SISTEM MANAJEMEN LINGKUNGAN
    3.SERTIFIKASI SISTEM MANAJEMEN KUALITAS

    Q. Naon kaunggulan parusahaan anjeun?
    A: harga kalapa kalawan kadali kualitas ketat.
    B: Desain kreatif sareng karya tim Profesional.
    C: Urang boga stock sadia pikeun kiriman saharita.
    D: panalungtikan bebas sarta pangabisa ngembangkeun, kitu ogé kapang ekslusif pasar.

    Q: Kumaha ngamimitian hiji proyék custom kalawan parusahaan anjeun?
    A: Mangga ngirim kami gambar desain anjeun atanapi sampel aslina ku kituna urang bisa nawiskeun cutatan a first.If sadayana rinci anu dikonfirmasi, urang bakal ngatur sampel nyieun sakali narima deposit Anjeun.

    Q. Abdi a pamaké badag, abdi tiasa meunang diskon tambahan?
    A. diskon sadia on kuantitas badag produk OEM.
    Kirim surélék urang leuwih rinci, urang bakal senang pikeun ngaropea hiji cutatan pikeun anjeun.

    Q. Naon istilah pembayaran anjeun?
    A. 40% deposit saméméh produksi ku T / T, kasaimbangan 60% dibayar saméméh pengiriman barang.
    Jumlah pangmayaran leutik tiasa dibayar ngalangkungan pesenan jaminan perdagangan Alibaba.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami